ΆΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


 

Ποδηλατικές Διαδρομές
Η ποδηλασία είναι τρόπος ζωής, γυμνάζει και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για υπέροχες διαδρομές στη φύση και σε όμορφα τοπία. Στον νομό Αργολίδας έχετε αμέτρητες επιλογές για μοναδικές ποδηλατικές βόλτες, τόσο κοντά στη θάλασσα όσο και σε καταπράσινα μονοπάτια.
Στο Ignatia Hotel αγαπάμε την ποδηλασία! Είμαστε ένα ξενοδοχείο φιλικό προς τους ποδηλάτες, πιστοποιημένο από τη Natura ως «Bike Friendly Hotel», και στηρίζουμε κάθε ποδηλατική δραστηριότητα που διοργανώνεται στην περιοχή.

Καταδύσεις
Καλοκαίρι σημαίνει ξέγνοιαστες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες στη θάλασσα. Ανακαλύψτε τη μαγεία του θαλάσσιου βυθού κάνοντας εκπαίδευση αυτόνομης κατάδυσης ή snorkeling. Στην παραλία Καραθώνας λίγο έξω από το Ναύπλιο και στο Τολό θα βρείτε άρτια οργανωμένες σχολές καταδύσεων που παραδίδουν μαθήματα και διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Kitesurf
Στην παραλία της Νέας Κίου Αργολίδας, δυο βήματα από το Ignatia Hotel, σας περιμένει η σχολή Radical Kite Center, (www.radicalkite.gr) για αξέχαστες εμπειρίες δράσης στη θάλασσα. Παραδίδονται μαθήματα kite σε μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και προχωρημένους, διοργανώνονται αγώνες kitesurf και παρέχεται για ενοικίαση ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός (kites & boards). Το σημείο είναι ιδανικό για εκμάθηση και για πρακτική kitesurf καθώς υπάρχουν ρηχά νερά και αμμώδης βυθός, πνέουν κατάλληλοι άνεμοι και η πρόσβαση από την Αθήνα είναι εύκολη και γρήγορη, μόλις μιάμιση ώρα οδικώς από την Αθήνα.

IGNATIA HOTEL

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ-ΝΕΑ ΚΙΟΥ, 21053, ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Τ: 27510 51479, 51062, 51265, Φ: 27510 51700
E: ignatia1@otenet.gr

 

δείτε επίσης